Verhuizen is altijd een zware klus; review verhuiswagenhuren.org

In deze blogpost zou ik graag de site Verhuiswagen Huren.org onder de loep nemen. Op Verhuiswagen Huren brengen ze een groot aantal aanbieders samen. De surfer kan vervolgens alle aanbieders vergelijken en indien hij dat wenst, kan hij een gratis offerte bij een verhuisfirma aanvragen.

Wat is positief?

Het goede nieuws aan deze nieuwe website is dat verhuizers (zowel particulier al professionele verhuisfirma’s) geheel gratis hun bedrijf kunnen toevoegen aan de website. Dit doen ze door het formulier in te vullen dat zich op deze pagina bevindt. Ook goed om te weten: de inzending verschijnt onmiddellijk online, en wel op de voorpagina! Ook dit is goed voor de positionering van je website in de zoekmachines. Hoe meer links, hoe beter je zult scoren. Vul daarom bij het invullen van de fiche zeker ook een link naar je eigen website in.

Wat is negatief?
Negatief is dat de site gloednieuw is. Er staan dus nog niet al te veel aanbieders online. Ik geloof echter in het concept en ben dan ook van mening dat binnen een paar jaar vele verhuisfirma’s hun weg zullen gevonden hebben naar verhuiswagenhuren.org. Het lijkt me cruciaal om ook op dergelijke gratis sites je gegevens achter te laten, wil je gemakkelijk gevonden worden als bedrijf op internet.

Benieuwd? Neem dan zeker even een kijkje op hun website. Zeker als u binnenkort een verhuiswagen wenst te huren, dan kan deze informatie voor u van pas komen.

dyn007_original_329_400_pjpeg_2542798_0d0202b7833843d8c13e43426a92fdc0.jpg